Loading Events
“Transformă-ți Pasiunea în Profesionalism. De la Succes Dublat, până la venit Triplat!”

“Transformă-ți Pasiunea în Profesionalism.
De la Succes Dublat, până la venit Triplat!”

Cursul “COACH for PMU artist” – un program cuprinzător conceput pentru a transforma pasiunea ta într-un nivel profesional de excelență. Indiferent dacă ești un meșter începător în micropigmentare, un meșter care a stagnat sau o mamă în concediu de maternitate care caută să-și perfecționeze abilitățile, acest curs este dedicat ție.

Cu un accent puternic pe dezvoltarea abilităților practice și a înțelegerii teoretice profunde, acest curs te va ghida prin fiecare etapă a procesului de micropigmentare. De la înțelegerea structurii pielii și a coloristicii la amenajarea corectă a mesei de lucru și igienă, fiecare lecție este concepută pentru a-ți consolida fundația și a-ți dezvolta abilitățile în mod progresiv.
Cu ajutorul modulelor specializate, vei explora și vei stăpâni cele mai recente tehnici și tendințe în micropigmentare. De la micropigmentarea sprâncenelor, buzelor și pleoapelor până la secretele unui branding eficient și transformarea Instagram-ului într-o platformă de vânzare, vei fi echipat cu instrumentele necesare pentru a-ți crește prezența și veniturile în industrie.
În plus față de aspectele practice, acest curs îți oferă oportunitatea de a-ți explora și dezvălui identitatea și unicitatea ta. Prin sesiuni interactive și exerciții de autocunoaștere, vei descoperi puterea și potențialul tău, vei înțelege ce vrei și cum să-ți pui scopuri și obiective corect.
Indiferent de locul în care te afli în călătoria ta profesională, „COACH for PMU Artist” este partenerul tău de încredere pentru a transforma visurile tale în realitate și a-ți atinge adevăratul potențial în acest domeniu dinamic și plin de posibilități.

 

Înregistrează-te acum

 

  Zile
  Ore
  Minute
  secunde
  • Costul evenimentului
   €1500
  • Timpul de începere
   1 aprilie, 2024 @ 09:00
  • Sfârșitul timpului
   2 iulie, 2024 @ 08:59
  • Telefon
   +373 78 444 343
  • E-mail
   beznosschool@gmail.com
  • Organizator
   Olga Beznos
  • Locație
   str. Alecu Russo 15, Beznos School
   Chisinau, Chișinău 2068 Moldova, Republic of
   + Google Map