Bun venit la Beznos School

 

Despre noi

Bine ați venit la Beznos School, destinația principală pentru pasionații de micropigmentare.

Suntem o platformă de învățare dedicată oferirii de cursuri de înaltă calitate în micropigmentare, completate de servicii personalizate de coaching și mentorat.

Ne mândrim cu selecția noastră de pigmenți SUPERB și ne angajăm să oferim cele mai bune resurse și instruire pentru dezvoltarea dvs. profesională.

Cursurile noastre sunt acreditate, asigurându-vă că obțineți o pregătire recunoscută și respectată în industrie.

În Beznos School, visul dumneavoastră de a deveni un expert în micropigmentare prinde viață!

Despre noi
shape

De ce să ne alegeți

01

Alege-ne pentru experiența vastă și produsele de înaltă calitate. Beneficiază de suportul dedicat și cursurile noastre acreditate pentru a-ți atinge obiectivele în micropigmentare cu încredere, pentru a-ți dezvolta abilitățile și a-ți îndeplini aspirațiile în micropigmentare.

Misiunea noastră

02

Misiunea noastră este să inspirăm și să sprijinim pasionații de micropigmentare în călătoria lor către excelență, oferindu-le acces la produse de înaltă calitate, cursuri acreditate și suport dedicat, pentru a le ajuta să-și atingă potențialul maxim în acest domeniu.

Viziunile noastre

03

Viziunea noastră este de a deveni un reper incontestabil și de încredere în industria micropigmentării, oferind cele mai inovatoare și eficiente produse și servicii care să inspire și să sprijine excelența în rândul profesioniștilor din domeniu.

0 +
Studenți înscriși
0 +
Cursuri încărcate
0 +
Studenți certificați
0 +
Ani experiență

Faceți cunoștință cu mentorul nostru

Mentori

Olga Beznos este o prezență emblematică în industria micropigmentării, cu o experiență remarcabilă de peste 13 ani. Fondatoarea Beznos Studio și Beznos School, Olga este recunoscută pentru inovația sa continuă și dedicarea față de excelență.

Este creatoarea pigmenților SUPERB, o gamă de produse de înaltă calitate ce au redefinit standardele în domeniu. De asemenea, Olga Beznos este deținătoarea titlului de Campioană Mondială în Micropigmentare, obținut în Germania.

Prin pasiunea sa, expertiza vastă și angajamentul pentru perfecțiune, Olga continuă să inspire și să conducă industria spre noi culmi de excelență.

Olga Beznos
Mentor și Trainer in beauty

Ce spun elevii

 

Recenzii