Olga Beznos

Mentor și Trainer in beauty

Olga Beznos este o prezență emblematică în industria micropigmentării, cu o experiență remarcabilă de peste 13 ani. Fondatoarea Beznos Studio și Beznos School, Olga este recunoscută pentru inovația sa continuă și dedicarea față de excelență.

Este creatoarea pigmenților SUPERB, o gamă de produse de înaltă calitate ce au redefinit standardele în domeniu. De asemenea, Olga Beznos este deținătoarea titlului de Campioană Mondială în Micropigmentare, obținut în Germania.

Prin pasiunea sa, expertiza vastă și angajamentul pentru perfecțiune, Olga continuă să inspire și să conducă industria spre noi culmi de excelență.

Experiență: 13 ani

Email: beznosschool@gmail.com

Telefon: +373 78 444 343

Diversitatea experiențelor

Cu o carieră solidă de peste 13 ani în micropigmentare, Olga Beznos a devenit un lider recunoscut în industrie. Premiată cu locul întâi la un prestigios concurs desfășurat la München, Germania, în 2019, Olga și-a demonstrat abilitățile remarcabile și pasiunea pentru arta micropigmentării la nivel internațional. Participarea sa activă și succesul în diverse campionate naționale și internaționale confirmă dedicarea sa constantă pentru excelență și inovație în acest domeniu dinamic și în continuă evoluție.

Educație

Cu o educație solidă și specializată în domeniul micropigmentării, Olga Beznos este recunoscută ca un expert de renume în industrie.

Experiența sa vastă și cunoștințele sale profunde sunt rezultatul unei dedicații de lungă durată pentru a-și perfecționa abilitățile și pentru a rămâne la vârful acestui domeniu dinamic.

Expertiză și abilități

Lecturi
99%
Consultanță
99%
Îndemânarea mea
99%